Menu Sluiten

Budgetvriendelijke Kantoren Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over budgetvriendelijke kantoren antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Budgetvriendelijke Kantoren Antwerpen

Kantoren | Postbussen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Budgetvriendelijke kantoren antwerpen

doorgaan naar inhoud feestevents.be verhuur van event materiaal en djs menu feesten events organiseren links tags tags tags bruiloft planner ceremoniemeesters discobar diskjockeys dj boeken dj bruiloft dj feest dj huren bruiloft dj huren voor feest dj prijs dj verjaardagsfeest dj voor trouwfeest feest dj boeken feest planner antwerpen feestmateriaal huren antwerpen feestmateriaal huren gent feesttent huren antwerpen feesttenten frigo huren huwelijk plannen partytafel huren springkasteel huren springkasteel huren limburg springkastelen limburg stoelen huren tafels en stoelen huren antwerpen verhuur feestmateriaal west vlaanderen verhuur receptietafels feestbenodigdheden blog feest planner antwerpen je wil een gast zijn op je eigen .

aalst brussel temse home vaar mee huur een schip contact taal budgetvriendelijke kantoren antwerpen gespecialiseerde bedrijven nederlands franais english home huur een schip uw priv feest aan boord huur een schip uw priv feest aan boord bent u op zoek naar een originele manier om een verjaardag een huwelijk een communie of lentefeest te vieren spreekt het idee van een mooie feestzaal op het water u aan dan bent u bij rivertours aan het juiste adres wij stemmen het vaarprogramma de feestmaaltijd de drankformules en de zaalinrichting volledig af op uw wensen. Een feest aan boord van n van onze schepen wordt een dag om nooit meer te vergeten neem met vragen gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vraag vrijblijvend een o.

Feiten over Budgetvriendelijke kantoren antwerpen

nl en home atelier diensten referenties nieuws contact frederik cnockaert werkt reeds jaar voltijds als kunstrestaurator in zijn atelier kerat bv. Hij is geboren in kortrijk en studeerde achtereenvolgens aan het guldensporencollege van kortrijk daarna aan de stedelijke academie voor schone kunsten van brugge de hogeschool van gent campus sintlucas wetenschap amp kunst aggregaat initieumlle lerarenopleiding de luca academie school of fine arts gent monumentale kunsten de koninklijke academie voor schone kunsten kask hogeschool voor kunstrestauratie . Studeerde ook een tijdje sculpture modelage aan de acadeacutemie internationale d eacuteteacute de walloniete grupontsainthubert. Daarna volgde hij jaar voltijds praktijk stages in het museum voor schone kunsten restauraties van een de eeuws schilderij van a Wat beogen we met budgetvriendelijke kantoren antwerpen Van den heuvel voor de sintniklaaskerk te gent een schilderij van de peter paul rubens school de opvoeding van maagd maria uit de keizerskapel van antwerpen restauratie schilderij bi.