Menu Sluiten

Fiscaal Domicilie

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over fiscaal domicilie kijk dan vlug op https://offis.be | Fiscaal Domicilie

Kantoren | Postbussen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fiscaal domicilie

home over bampr activiteiten administratief fiscaal juridisch sociaal actua de investeringsaftrek update nieuwe btwregeling voor ecommerce en verkopen op afstand autofiscaliteit voor vennootschappen vanaf praktische toepassingen ubo register nieuwe verplichtingen vriendenaandeel beleggen via een vennootschap doet u voortaan misschien best via een beleggingsverzekering hervorming vlaamse erf en schenkbelasting steunmaatregelen coronavirus update covid en de gevolgen voor internationale tewerkstelling update het nieuwe vlaamse beschermingsmechanisme derde golf aan fiscale steunmaatregelen ter bestrijding van de economische impact door het coronavirus einde van de kaasroute via nederlandse notaris vanaf december belgische belastingadministratie houdt voortaan rekening met het effectieve tarief aan bronheffing m.b.t fiscaal domicilie prijs Buitenlandse dividenden beurstaks ook van toepassing op buitenlandse effectenrekeningen akkoord tussen nederland en belgi over grensarbeiders in de context van de covid gezondheidscrisis steunmaatregelen coronavirus .

menu sluiten home diensten onze klanten contact over qps blog nieuwsbrief myqps solliciteer facebook linkedin nl open submenu en home blog hervorminghellip hervorming registratierechten wachten tot of beter dit jaar nog aankopen oktober het is intussen alom bekend de vlaamse registratierechten worden hervormd vanaf januari . De vlaamse regering wil daarmee tegemoet komen aan de stijgende vastgoedprijzen en de moeilijkheid voor veel gezinnen om een eerste eigendom aan te kopen. Hieronder lichten we voor u de wijzigingen toe. . Aanschaf enige eigen woning het tarief voor de aankoop van de enige eigen woning daalt van naar . Voor wie een ingrijpende energetische renovatie doet binnen de jaar geldt zelfs een tarief van slechts . De voorwaarden voor het verlaagde tarief van blijven zoals vandaag de dag. Ter herinnering de aankoop moet gebeuren door een natuurlijk persoon het moet een zuivere aankoop zijn dit wil zeggen tegen betaling van een prijs geen ruil het moet over de aankoop van de gehele volle eig.

Data over Fiscaal domicilie

samenwonen of huwen fiboro jubofisc i boekhouding amp fiscaliteit i rumst meerhout welkom bij fiboro amp jubofisc boekhoudkantoren fb times home nieuws contacteer ons digitaal ondernemen disclaimer kantoorportaal roosterputstraat meerhout markt rumst . Infofiboro.be .. Infojubofisc.be times home nieuws contacteer ons digitaal ondernemen disclaimer kantoorportaal ga naar de inhoud samenwonen of huwen boompje huisje kindje tuintje … We krijgen wel vaker de vraag om raad bij de toekomstplannen en wat nu de fiscale voor en nadelen zijn van feitelijk samenwonen wettelijk samenwonen ofwel huwen meer over fiscaal domicilie Wij zetten ze graag voor u hieronder nog eens op een rijtje. Woont u samen met uw partner op hetzelfde domicilieadres zonder meer dan bent u feitelijk samenwonend. In dat geval dient elke partner zijn belastingaangifte apart in te dienen en wordt elke partner ook apart belast. Fiscaal gezien is er geen sprake van een b.