Menu Sluiten

Flexibele Interieuroplossingen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – Info Over Werkplekken Kantoor – Informatie Werkplekken Kantoor – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over flexibele interieuroplossingen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Flexibele Interieuroplossingen

Duurzaamheid | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Flexibele interieuroplossingen

prijzen blog faq over ons realisaties nl de en fr rental shop meubelverhuur onze meubelen formules contact rental shop meubelverhuur onze meubelen formules contact prijzen blog faq over ons realisaties nl de en fr meubels huren wat moet je weten iedereen heeft een woning nodig. Maar niet iedereen koopt een eigen woning. Vandaag de dag settelen veel mensen zich namelijk niet meer op eacuteeacuten plaats. We verhuizen constant voor zowel priveacute als professionele redenen flexibele interieuroplossingen grote maten Daarom kiezen veel mensen om niet te kopen maar om een woning te huren. Als je hierover nadenkt is het misschien logisch dat je ook je interieur kan huren. Daarom vind je bij inlease meubilair te huur in verschillende stijlen en voor verschillende budgetten. Huurmeubilair is helaas nog niet voor iedereen e.

contacteer ons contacteer ons contacteer ons kone customer service voor algemene vragen en inlichtingen contacteer kone customer service belgi customer.service.bekone.com luxemburg customer.service.lukone.com naar het online contactformulier meld een incident met uwinstallatie een serviceaanvraag plaatsen of een noodgeval melden belgi kc.bekone.com luxemburg kc.luxkone.com kone kantoren kone belgi koning albert iilaan bus brussel kone luxemburg rue du commerce foetz vind hier het dichtsbijzijnde kantoor een offerte aanvragen kone online neem contact op search nederlands franais kone belgi en luxemburg kone improving the flow of urban life nederlands franais search nieuwe gebouwen nieuwe gebouwen liften ko.

De discipline van Flexibele interieuroplossingen

contact infoverwol.nl facebook linkedin twitter instagram home producten systeemwanden deuren klimaatplafonds plafonds en systeemplafonds interieurbouw absorlux akoestiek accessoires projecten het ideale kantoor akoestiek licht luchtkwaliteit thermisch comfort duurzaamheid brochures verwol profiel verwol onze mensen certificeringen amp voorwaarden missie verwol vacatures geschiedenis verwol eigen fabriek nieuws contact terug naar producten absorlux akoestische oplossingen beschrijving absorlux akoestische wandpanelen controle over akoestiek is essentieel controle over akoestiek in kantoren horecagelegenheden ziekenhuizen scholen en in openbare voorzieningen zoals stations is essentieel. Het heeft een positieve impact op productiviteit verkleint de kans op fouten in een werksituatie en vergroot het gevoel van comfort en behaaglijkheid. Lees hier meer over akoestiek waarom kiezen voor flexibele interieuroplossingen Verwol absorlux akoestische oplossingen bij het creren van controle over akoestiek zijn de verwol absorlux akoestische oplossingen onmisbaar. De akoestisch materialen in absorl.