Menu Sluiten

Informatie Werkplekken Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – Info Over Werkplekken Kantoor – Informatie Werkplekken Kantoor – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over informatie werkplekken kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Informatie Werkplekken Kantoor

Kantoren | Meubilair | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie werkplekken kantoor

click to view our accessibility statement kies je land welkom bij esselte alles wat we doen is ontworpen om jouw leven te vereenvoudigen. Onze innovatieve esselte merken bieden organisatorische oplossingen die echt helpen om efficinter te werken. Lees meer over het bedrijf esselte haar producten en merken informatie werkplekken kantoor gratis levering Americas united states africa angola nigeria south africa international english europe belgi belgique esk republika cyprus danmark deutschland espaa eesti france greece italia lietuva luxembourg magyarorszg moldova nederland norge sterreich polska romnia schweiz slovensk republika suomi sverige turkiye united kingdom amp ireland latvija middle east egypt kuwait saudi arabia united arab emirates south america chile guatemala peru oceania australia new zealand bedrijf land mijn acc.

home over netconnect vacatures contact webshop support portaal nl en logo home over netconnect vacatures contact webshop support portaal onze diensten totaaloplossing onze projecten offerte aanvragen nl en it infrastructuurbeheer asset en infrastructuurmanagement software er zijn in uw bedrijf voortdurende aanpassingen en uitbreidingen aan uw netwerkbekabeling of verhuizen en installaties van servers routers switches werkplekken… Netconnect optimaliseert het beheer van die kennis. Uw medewerkers kunnen van op afstand alle ontwikkelingen op de voet volgen. Toenemende complexiteit van ictomgevingen een complexe itinfrastructuur omvat een gestructureerde bekabeling en verschillende assets zoals switches opslagsystemen servers en toestellen voor de eind.

Wat je wil weten over Informatie werkplekken kantoor

home over ons voor wie contact helpdesk aanvraag informatie offerte diensten advies studie netwerkbeheer backup service installatie amp configuratie internet webdesign domein registratie webhosting produkten software keylink cti software rander cti software hardware netwerk security barracuda kerio sonicwall telefooncentrales ayctelecom elmeg gesko panasonic pingtel xorcom wireless lan meru networks dossiers telewerken beveiliging draadloos netwerk voice over ip telewerken. Telewerken is een veelgehoorde term van de afgelopen tijd De handelswijze m.b.t. informatie werkplekken kantoor Het biedt deacute uitkomst voor het fileprobleem het is de redding voor ons milieu eacuten het kan de productiviteit per werknemer verhogen. Mooie woorden of realiteit werkgevers zien de werknemers graag op kantoor aan het werk zien op tegen nieuwe investeringen of hebben er nog niet over nagedacht. Een gebrek aan informatie is daarbij vaak de oorzaak. Wat is telewerken de officieumlle definitie van telewerken luidt het flexibiliseren van werk naar plaats en tijd waarbij gebruik wordt gemaakt van informatie en communicatietechno.