Menu Sluiten

Werkplekken Vooruithelpen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – Info Over Werkplekken Kantoor – Informatie Werkplekken Kantoor – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over werkplekken vooruithelpen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Werkplekken Vooruithelpen

Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Werkplekken vooruithelpen

kantoor advocaten expertise erelonen voorwaarden cordinaten blog nlfr voorwaarden . Theoma advocatenkantoor vof heeft haar maatschappelijke zetel te brugge riddersstraat en ondernemingsnummer … Mr. Ivan coppens ingeschreven aan de balie te brugge is bestuurder van de vennootschap. . Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten geleverd door theoma advocatenkantoor en de advocaten die namens en voor rekening van dit kantoor diensten verlenen aan het clinteel werkplekken vooruithelpen zorgt voor een snelle ROI Telkens wanneer een clint een beroep doet op de dienstverlening van theoma advocatenkantoor wordt de clint geacht deze voorwaarden te aanvaarden tenzij anders uitdrukkelijk overeengekomen met de bestuurder van theoma advocatenkantoor vof. . Alle dossiers toevertrouwd aan theoma advocatenkantoor worden door.

menu home bureau de clercq actualiteiten contact locaties bureau bruxelles bureau viesville bureau lot beersel frnl bureau de clercq accountant en fiscalist idac te viesville pontacelles halle en lot beersel. Een inlichting ik wil teruggebeld worden van maandag tot vrijdag van h tot h na afspraak begeleiding van de bedrijven consulting opstarten van uw onderneming fiscale controle fiscale opdrachten berekening van de jaarrekeningen fiscale aangifte boekhoudg algemene boekhouding balans en jaarrekening opmaken bureau de clercq nathalie de clercq uw accountant en belasting specialist te viesville pontcelles halle lot beersel en brussel de opdracht van een accountant is om u het beste te helpen bij uw bedrijf of uw activite.

Berichtgeving over Werkplekken vooruithelpen

home images appartements maisons bureaux commerces divers contact home images appartements maisons bureaux commerces divers contact architecte architectural management sprl architecte bureau d architecture tanghe sprl promoteur proconcept sa architecte bureau d architecture tanghe sprl promoteur proconcept sa architecte bureau d architecture paquet promoteur maonnerie de hesbaye sprl architecte bureau d bekijk ook eens werkplekken vooruithelpen architecture tanghe sprl promoteur immoparq architecte bureau d architecture tanghe sprl promoteur proconcept sa architecte arduo sprl promoteur matexi sa architecte bureau d architecture tanghe sprl promoteur diomde architecte atelier d architecture pierre monseu promoteur sedab invest architecte bureau d architecture tanghe sprl architecte arduo sprl promoteur bbv architecte guy bourguignon et sbastien lindekens promoteur sm developpement sprl architecte bureau d architecture paquet promoteur maonnerie de hesbaye sprl architecte bureau d architecture hock sprl promoteur imm.